foto: Youtube

Ulaznice za koncert Bojane Vunturišević 11. maja u novosadskom Firchie Think Tank studiju puštene su u prodaju preko Gigstix prodajne mreže, po specijalnoj pretprodajnoj ceni od 500 dinara.

Organizatori napominju da je  u pitanju  vrlo ograničeni kontigent karata za najbrže fanove, dok će redovna cena u pretprodaji iznositi 700 dinara. Na ulazu u klub cena karte će biti 800 dinara.

Bojanu Vunturišević znamo kao nekadašnju pevačicu pop atrakcije Svi na pod, specifičnog vokala i jedinstvene harizme. Pesma “Kese etikete” postala je hit i pre izlaska njenog prvog albuma “Daljine”, koji su kritičari svrstali u top tri regionalna albuma za 2017. godinu.

Muzički portal muzika.hr proglasio je video za pesmu “Noćni program” najboljim u prethodnoj godini. Isti portal Bojanin album “Daljine” svrstava u top tri regionalna albuma, a za samu Bojanu kažu da je regionalna verzija pevačice Lorde.

Posle koncerta na prošlogodišnjem Festivalu uličnih svirača, Bojana se ponovo vraća u Novi Sad, gde će 11. maja nastupiti u Firchie think tank studiju, zajedno sa svojim bendom koji čine Ivan Mirković Bambi, producent i Bojanin dugogodišnji saradnik, i MKDSL, čuveni beogradski DJ i producent.

autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments