Foto: dnevnik.rs/ F.Bakić
29. Novosadski maraton, koji će se održati u nedelju, 10. oktobra, sa startnom pozicijom kod Doma vojske od 10 časova.

Start i cilj Novosadskog maratona je u Ulici Miloša Bajića, kod Doma vojske. Trasa maratona ide Beogradskim kejom, Kejom Žrtava racije, Bulevarom cara Lazara, Ulicom dr Sime Miloševića, dr Ilije Đuričića, dr Zorana Đinđića, Jirečekovom, Fruškogorskom i Bulevarom despota Stefana. Početak je matarona je zakazan za 10 časova.

Na ovogodišnjem maratonu biće četiri različite rute na 42 km, 21 km, 10 km i na 5 km. Prijava za trke traje do nedelje, 3. oktobra 2021.

Danas su počele pripreme sastankom Organizacionog odbora Novosadskog maratona u Skupštini Grada Novog Sada, a na sastanaku učestvovali su predstavnici Vojske Srbije, Novosadske policije, Komunalne policije, Hitne pomoći, Crvenog krsta, kao i gradskih uprava, preduzeća i ustanova, koja učestvuju u organizaciji maratona.

Predsednica Skupštine Grada Novog Sada i predsednica Organizacionog odbora Novosadskog maratona Jelena Marinković Radomirović istakla je na sastanku da trka treba da bude organizovana i realizovana tako da učesnici i organizatori budu zadovoljni, ali i da se što manje remeti saobraćaj na trasi trke.

nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments