U prostoru Dunavskog parka u Novom Sadu juče, 11. novembra, počeli su pripremni radovi za održavanje četvrte po redu manifestacije “Ledena šuma“ koja će ove sezone biti održana u periodu od 06. decembra do 19. januara, 2020. godine.

Priprema terena u Dunavskom parku izvodi se u skladu sa svim dozvolama kao i tehničkim i bezbednosnim procenama za zaštitu prirode pa će tako radovi u svojoj prvoj fazi obuhvatiti izgradnju izolacione platforme na kojoj će biti postavljena gotovo cela infrastruktura potrebna za održavanje ove manifestacije. Zbog pomenutih radova i bezbednosti građana, moguće je povremeno zatvaranje delova pešačke staze u Dunavskom parku.

U sastavnoj ponudi “Ledene šume“ naći će se mnoštvo raznovrsnih, besplatnih kulturnih, umetničkih i edukativnih sadržaja koji će posetiocima manifestacije biti predstavljeni na centralnoj muzičko-scenskoj bini. Uz raznovrstan program, jedinstveni ambijent Dunavskog parka upotpuniće i praznična dekoracija i Snežni grad-zimski bazar koji je namenjen prezentaciji lokalnih zanatlija i umetnika kao i promociji vojvođanskih gastronomskih specijaliteta i zimskih delikatesa. Natkriveno centralno klizalište i njegova kružna staza će se i ove godine prostirati na površini od 1300 kvadratnih metara a u neposrednoj blizini biće pozicioniran i kafe namenjen posetiocima.

Tokom prošlogodišnjeg održavanja “Ledena šuma“ je u Novom Sadu okupila gotovo četrdeset hiljada posetilaca a sadržajima i programom je afirmisano više od pedeset izvođača koji su se na neposredan i zanimljiv način predstavili novosadskoj publici.
Program manifestacije kao i informacije o svečanom otvaranju biće predstavljeni uskoro na zvaničnoj konferenciji za medije.

Autor: nsuzivo.rs

1 Comment
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
milecile
12/11/2019 08:31

Joj Bože čobanskog li grada…….