Otvaranje zimskog “Festivala novih energija” upriličeno je danas, 28. decembra, u organizaciji Kluba manekena “Novi Sad” u saradnji sa Mesnom zajednicom “Gavrilo Princip” i uz podršku Uprave Grada Novog Sada.

“Festival novih energija“ namenjen je najmlađima i održan je tokom leta na tri destinacije u okviru MZ “Gavrilo Princip“ na Novom naselju uz učešće preko 700 dece i 2000 roditelja i posetilaca.

Programi Festivala usmereni su na razvoj stvaralaštva i kreativnosti dece i mladih, kroz različite radionice u svim oblastima koje su bitne za njihov razvoj, i njime su obuhvaćene različite teme, od kreiranja slobodnog vremena, bontona, razvijanja humanosti i slično.

“Projekat Festival novih energija je nastao kao potreba da se u svetu modernizacije i brzog tempa života posvetimo našoj deci i najmlađima koja su naša budućnost. Važno je napomenuti da će svi posetioci ovog festivala biti u prilici da dočekaju Novu 2019 godinu, uz bogat novogodišnji program, maskembal, modnu reviju i ponoćni vatromet, a ovo će biti prvi put da se doček Nove godine organizuje na Novom naselju. Svim učesnicima i posetiocima ovog festivala, naročito našim najmlađim sugrađanima, najiskrenije i od srca želim srećnu novu 2019. godinu, da ih prate zdravlje, sreća, ljubav, da imaju bezbrižno odrastanje u miru i prosperitetu, i da u nastupajuću godinu uđu bogatiji, nakon svih saznanja i iskustava koja su tokom ovog festivala stekli”, rekao je Aleksandar Petrović.

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments