Druga Auto moto berza biće organizovana u periodu od 2. do 4. oktobra na Novosadskom sajmu.

Radno vreme za posetioce će biti u petak od 13 do 20 časova, a vikendom od 10 do 20 časova. Organizator manifestacije je Savez vozača Vojvodine, a suorganizator je Novosadski sajam.

Na oko 16.000 m2 izlagačkog prostora, posetiocima će biti prezentovana bogata ponuda polovnih automobila i auto-moto opreme. Imaće priliku i da se druže sa ljubiteljima motociklizma, kao i da uživaju u mnoštvu aktivnosti koje su spremili izlagači.

Na ovogodišnjoj Auto-moto berzi učešće je potvrdilo preko 50 izlagača polovnih automobila, oldtajmera, personalizovanih vozila., motora  i auto-moto opreme. Centralni događaj je Sajam polovnih automobila, dostavnih vozila, motora i opreme. Na sajmu će se predstaviti veliki broj auto škola, auto-moto klubova, biciklana i udruženja, organizovaće se berza maketa i igračaka automobila kao i „car show“ drift zabavni program.

Jedan od glavnih događaja u Vojvodini predstavlja i čuveni defile motoraša koji će se ove godine u čast zatvaranja moto sezone održati 3. oktobra u Novom Sadu. Čuveni dvotočkaši i predstavnici bajkerske subkulture će defilovati novosadskim ulicama do Novosadskog sajma gde će posetiti AUTO MOTO berzu.

Cena ulaznice za posetioce je 200 dinara. Uz svaku kupljenu ulaznicu Atlas servis dodeljuje besplatnu pomoć na putu u trajanju od 3 meseca. Ulaznice će se prodavati na blagajni na ulazu u Novosadski sajam i preko GIGSTIX-a.

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments