Foto: sajam.rs

Međunarodni sajmovi Lorist, u okviru kojih se održavaju Sajam lova i ribolova, Sajam turizma, Sajam sporta i Sajam ekologije biće održani na Novosadskom sajmu od danas, 3. do nedelje, 7. oktobra.

Radno vreme za posetioce je od 10 do 19 časova.

Na sajmovima će nastupiti oko 450 izlagača koji će predstaviti ponudu u oblastima lova, ribolova i turizma Dunavskog regiona, ali i ekologiju i sport u našoj zemlji. Uz izložbenu postavku u halama i na otvorenom delu Sajmišta organizuju se kongresne aktivnosti i poslovni susreti, a učesnici dolaze iz 20 zemalja, Austrije, Republike Srpske, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Danske, Grčke, Indije, Izraela, Mađarske, Maldiva, Nemačke, Norveške, Portugalije, Rusije, Rumunije, Srbije, Slovenije, Španije, Turske, Hrvatske.

Diplomatski dan, skup ambasadora i predstavnika diplomatskog kora, biće organizovan na Sajmu turizma, a očekuje se dolazak oko 30 ambasada.

Za posetioce sa kupljenim ulaznicama organizovana je Poklon-igra, a sve koji dođu na Lorist očekuju atraktivni sadržaji, nesvakidašnje promocije, popusti, noviteti, takmičenja i mnogo zabavnog sadržaja.

Ulaznice za Sajmove Lorist koštaju 300 dinara

Porodični dan je petak, 5. oktobar,  i tada  ulazinica za celu porodicu (roditelji sa decom do 16 godina) iznosi 300 dinara.

Za grupe veće od 15 osoba, karte su 200 dinara. Toliko plaćaju i penzioneri i deca od 7 do 12 godina. U nedelju, 7. oktobra, od 13 do 16 časova, ulaznice će se prodavati za 150 dinara.

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments