Foto: Novosadski sajam

Gotovo četvrt veka na Novosadskom sajmu održava se Međunarodna izložba zlatarstva i časovničarstva SJAJ koja će i ove godine biti sjajno mesto za unapređenje poslovnih kontakata učesnika, razmenu iskustava i podsticanje međunarodne saradnje.

Uz one koji će nastupiti na Izložbi GEMEXPO, na SJAJ dolaze izlagači iz šest zemalja – Srbije, Poljske, Slovenije, BiH, Hrvatske i Turske. Za njih će Novosadski sajam biti mesto strukovnih, esnafskih i poslovnih susreta, a za široku publiku i ljubitelje plemenitih metala i dragulja, sjajna prilika za razgledanje i sticanje novih znanja.

Edukacija je važan segment Izložbe SJAJ, a ovoga puta su u Hali “Master” organizovana predavanja, tribina, prezentacije i radionica koji će sigurno privući mnogo pažnje i široke publike. Tokom Izložbe SJAJ biće organizovano i ocenjivanje kvaliteta, a najboljima uručena priznanja.

Izložba SJAJ traje od petka, 8. do ponedeljka, 11. novembra. Radno vreme je od 10 do 19 časova, u ponedeljak, 11. novembra od 10 do 16 časova. Ulaz je besplatan uz registraciju posetilaca.

Izložba zlatarstva i časovničarstva SJAJ – PROGRAM 

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments