POČINJU RADOVI U PETROVARADINU Izmena saobraćaja preko mosta Rokovog potoka i u delu Preradovićeve ulice (FOTO)

Foto: Vikipedija

JP ,,Putevi Srbije” u okviru rehabilitacije državnog puta u periodu od 11.09.2023. godine do 11.11.2023. godine, izvodiće građevinske radove u delu Preradovićeve ulice u Petrovaradinu.

Usled pomenutih radova određuje se privremena izmena režima saobraćaja zbog izvođenja radova na mostu preko Rokovog potoka u Petrovaradinu. Za vreme izvođenja radova određuje se zabrana odvijanja saobraćaja u delu Preradovićeve ulice u Petrovaradinu, u zoni izvođenja radova na mostu.

Saobraćaj iz prvca Novog Sada preusmerava se na Ulicu Račkog, zatim kroz ulicu Vuka Isakoviča, Preradovićevu i dalje ka Sremskim Karlovcima, a saobraćaj iz pravca Sremskih Karlovaca preusmerava se na Krajišku ulicu, zatim na Bukovački put, Račkog.

Za teretna vozila preko 8t predviđena je obilaznica preko Iriga, Rume i Inđije.

Izmena autobuskih linija

Za vreme trajanja izmene režima saobraćaja, Javno Gradsko saobraćajno preduzeće “Novi Sad” će izmestiti trase autobuskih linija i to:

LINIJE 3 i 9
Smer iz Novog Sada: Od raskrsnice ulica Preradovićeve i Račkog saobraćaju desno u ulicu Račkog do raskrsnice sa ulicom Vuka Isakoviča, zatim skreću levo u ulicu Vuka Isakoviča, zatim desno u Preradovićevu ulicu i saobraćaju do okretnice linija 3 i 9.

Smer iz Petrovaradina: Od okretnice nastavljaju pravo u Krajišku ulicu do raskrsnice sa Ulicom Tome Maretića, desno Krajiškom ulicom do raskrsnice sa Bukovačim putem, zatim skreću desno na Bukovački put, zatim desno u ulicu Račkog, pravo do raskrsnice ulica Preradovićeve i Račkog gde skreću levo u Preradovićevu ulicu i nastavljaju svojom redovnom trasom .Na izmenjenom delu trase linije koriste sva stajališta drugih linija.

LINIJE 60,61,62,63
Smer iz Novog Sada: Od raskrsnice ulica Preradovićeve i Račkog saobraćaju desno u ulicu Račkog do raskrsnice sa ulicom Vuka Isakoviča, zatim skreću levo u ulicu Vuka Isakoviča, zatim desno u Preradovićevu ulicu i nastavljaju svojom redovnom trasom. Na izmenjenom delu trase linije koriste sva stajališta drugih linija.

Smer prema Novom Sadu: U Preradovićevoj ulici kod okretnice linija 3 i 9 skreću levo pre okretnice i saobraćaju kroz Krajišku ulicu do raskrsnice sa ulicom Tome Maretića, skreću desno ulicom Krajiškom do raskrsnice sa Bukovačim putem, zatim skreću desno na Bukovački put, zatim desno u ulicu Račkog i saobraćaju do raskrsnice ulica Preradovićeve i Račkog gde skreću levo u ulicu Preradovićevu i nastavljaju svojom redovnom trasom. Na izmenjenom delu trase linije koriste sva stajališta drugih linija.

Iz Grada apeluje se na sve učesnike u saobraćaju da budu strpljivi, povećaju opreznost i poštuju saobraćajnu signalizaciju u zoni izvođenja radova.

nsuzivo.rs

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti