Počinju radovi za manifestaciju Ledena šuma

       

U petak, 16. novembra, u prostoru Dunavskog parka u Novom Sadu počeće pripremni radovi za održavanje treće po redu manifestacije Ledena šuma.

Priprema terena u Dunavskom parku izvodi se u skladu sa svim dozvolama kao i tehničkim i bezbednosnim procenama za zaštitu prirode pa će tako radovi u svojoj prvoj fazi obuhvatiti izgradnju izolacione platforme na kojoj će biti postavljena gotovo cela infrastruktura potrebna za održavanje ove manifestacije. Zbog pomenutih radova i bezbednosti građana, moguće je povremeno zatvaranje delova pešačke staze u Dunavskom parku.

Natkriveno centralno klizalište i njegova kružna staza će se i ove godine prostirati na površini od 1300 kvadratnih metara a u neposrednoj blizini biće pozicioniran i kafe-restoran namenjen posetiocima. Uz raznovrstan kulturno-umetnički program, jedinstveni ambijent Dunavskog parka upotpuniće praznična dekoracija i Snežni grad kao prigodan izložbeno-prodajni prostor koji je namenjen prezentaciji lokalnih zanatlija i umetnika ali i promociji vojvođanskih gastronomskih specijaliteta i zimskih delikatesa.

Manifestacija Ledena šuma u Novom Sadu svake godine okuplja više desetina hiljada posetilaca a svojim sadržajem i programom predstavlja najveću zimsku manifestaciju u Srbiji. Ove godine, Ledena šuma će otvoriti svoje kapije 7.decembra i održavaće se svakodnevno do 20. januara.

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments