Ulica Zlatne Grede/Foto:nsuzivo.rs/Pavle Pejić
Gradska uprava za građevinsko zemljište i investicije je u postupku javne nabavke zaključila ugovor za realizaciju druge faze radova na izgradnji saobraćajnih površina na teritoriji MZ Podbara.

Ova investicija podrazumeva izgradnju kolovoza i pešačkih staza, kao i odvodnjavanje atmosferskih voda sa saobraćajnih površina, a obuhvata ulice Zlatne grede, Skerlićevu, Daničićevu i Milovana Vidakovića.

Takođe, predviđena je izgradnja kružne raskrsnice na spoju ulica Save Vukovića, Đorđa Jovanovića, Skerlićeve i Zlatne grede.

U prvoj fazi uređenja ulica u naselju Podbara, koja je realizovana tokom prošle godine, izgrađene su saobraćajne površine (kolovoz, pešačke staze, parkinzi, javno osvetljenje) u četiri ulice na Podbari – Dušana Vasiljeva, Žarka Vasiljevića, Stevana Milovanova i Kozačinskog, u šta je uloženo 130 miliona dinara.

Vrednost predmetnog ugovora druge faze radova iznosi nešto manje od 100 miliona dinara.

nsuzivo.rs

5 Comments
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Milan
12/10/2021 15:23

A kad ce Pavla Stamatovica da se spoji sa kruznim tokom kod keja?

Haris
12/10/2021 15:36

Gundiceva nema trotoar kako Bog zapoveda. Toliko.

Antun Tun
15/10/2021 09:53
Reply to  Haris

Pročitah Stari i Novi zavet,nigde ne nadjoh neke zapovesti u vezi trotoara …

Snežana
13/10/2021 02:06

Super! Pešaci u Gundulićevoj, Belim Njivama, Jug Bogdana, Tekelijinoj, Patrijarha Čarnojevića i da ne nabrajam ima ih još dosta, nisu bitni! Mi ćemo čekati da izmisle teleporter!

Mango
13/10/2021 12:31
Reply to  Snežana

Stvarno je neophodno nesto preduzeti sto pre u ovim ulicama. Strah me je sa detetom da izadjem napolje, moramo po putu da idemo.