Erazmus studentska mreža Novi Sad vas poziva da se pridružite Instagram izazovu #NSzaTebe, pokažete šta za vas predstavlja Novi Sad, ali i osvojite zanimljive nagrade.
Da biste učestvovali u izazovu potrebno je da na Instagram postavite fotografiju ili video, na kojem ćete pokazati šta za vas predstavlja Novi Sad i označiti @esn_novisad i iskoristi #NSzaTebe ili #NSforYou haštag.
– Ovim izazovom želimo da podstaknemo mlade ljude iz Srbije, ali i iz celog sveta da, kada to bude bilo moguće, dođu, upoznaju Novi Sad i novosadski način života. Takođe, kao organizacija koja je oslonac svim međunarodnim studentima koji trenutno borave u Novom Sadu, ali i svima onima koju su imali priliku da provedu jedan deo studija u našem gradu, zapravo želimo da ih podstaknemo da se prisete svih onih lepih uspomena koje ih vezuju za Novi Sad i da ih podele sa nama – rekli su iz studentske mreže Erazmus.
Izazov traje do 20. decembra, a Erazmus studentsa mreža Novi Sad izabraće tri pobednika na osnovu kreativnosti i originalnosti koji će biti proglašeni 25. decembra.
Erazmus studentska mreža Novi Sad deo je Erazmus studentske mreže, najveće međunarodne studentske organizacije u Evropi, koja postoji u 42 zemlje i ima preko 15.000 volontera. Sastoji se od tri lokalne sekcije, u Beogradu, Novom Sadu i Nišu. Njihova misija se sastoji u pružanju podrške domaćim i međunarodnim studenatima, stvarajući prilike za međukulturno razumevanje i lični razvoj, a sve pod sloganom “studenti pomažu studentima”.
Nsuzivo.rs
1 Comment
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Jovanka Pivnicki
02/12/2020 10:46

Lepa vest,NS je svet u malom!