Novosadska premijera filma “Džumandži: sledeći nivo” održaće se u sredu, 11. decembra, u okviru tematske večeri bioskopa Arena Cineplex – Arena Fan.

Svakog posetioca projekcije od 20 časova očekuju brojni pokloni a tokom izvlačenja, najsrećnije očekuju besplatan odlazak u Room Escape avanturu kao i poklon iznenađenja iz omiljenog kafea za igrice, “Level Up-a”. Povodom premijere filma, od 18 do 22 časa, svi oni koji budu imali karte za film “Džumandži: Sledeći nivo” za bilo koji termin 11. decembra moći će da se oprobaju u raznim board igrama koje će obezbediti Level Up tokom večeri igre u The End kafeu u sklopu bioskopa.

Кarte su u prodaji.

Neko vreme je prošlo otkako su Spenser, Fridž, Betani i Marta zaigrali davno zaboravljenu igru Džumandži. Кada jedan od njih ponovo završi u igri, ostatak ekipe odlazi za njim u spasilačku misiju. Ulazeći u Džumandži kako bi spasili svog prijatelja, naši heroji otkrivaju da ništa nije onako kako su očekivali. Igra se promenila kao i ekipa koja je završila u njoj. Avatari su drugačiji, neki novi likovi su se ubacili a igra nikad nije bila teža i opasnija. Igrači će morati hrabro da prođu kroz nepoznate i neistražene predele od sušnih pustinja do snežnih planina, kako bi izbegli najopasniju igru na svetu.

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments