Foto: Promo

Inspirisana istinitim događajima, drama “Nezavisne” nam donosi priču o takmičenju za Mis sveta na Ladies night događaju u četvrtak, 8. oktobra od 20 časova u bioskopu Cineplexx Promenada. Ulaznice su u prodaji. 

Poklone za sve dame pripremili su Unitech i cvećara “Viridis”, a najsrećnije dame će od naših prijatelja dobiti prestižne preparate za kosu i prelepe bukete, dok će ih knjižara Vulkan obradovati interesantnim naslovima.

Najnoviji Ladies night događaj u bioskopu Cineplexx Promenada na veliko platno donosi nam sjajnu Kiru Najtli u glavnoj ulozi. Film “Nezavisne” je inspirisan istinitim događajima iz 1970. godine, kada se u Londonu održalo takmičenje za Mis sveta, čiji je domaćin bio američka legenda komedije Bob Houp.

U to vreme, takmičenje za Mis sveta bilo je jedno od najgledanijih – sa preko 100 miliona gledalaca. Tvrdeći da takmičenje ponižava žene, upadom na binu novoosnovani Ženski pokret za oslobođenje stekao je slavu preko noći, ometajući prenos takmičenja uživo. Kada se prenos nastavio proglašenje pobednice izazvalo je nemir. Pobednica takmičenja nije bila favoritkinja iz Švedske nego Mis Grenade, prva crna žena koja je postala Mis sveta. Za nekoliko sati publika je postala svedok proterivanja patrijarhata sa bine, kao i menjanja zapadnog ideala lepote.

Trejler filma: https://youtu.be/Ktv3mjICqiI

Ulaznice za Ladies night događaj i film “Nezavisne” u prodaji su na blagajni bioskopa Cineplexx Promenada.

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments