Foto: Unsplash

Pokrajinska vlada je na današnjoj sednici odlučila da Opštini Bač usmeri 1,9 miliona dinara za pomoć porodicama koje su ostale bez domova u požaru koji je izbio 23. oktobra.

PROČITAJTE: (VIDEO) VELIKI POŽAR U BAČU: Izgorela cela stambena zgrada, stanari bez krova nad glavom privremno smešteni u sportsku halu, potrebna pomoć

U požaru u naselju Ekonomija I u Baču, bez stanova je ostalo 16 porodica. Pomoć je namenjena za obezbeđivanje smeštaja za ove porodice i za troškove električne energije, dok se ne reši njihovo stambeno pitanje.

Na sednici je donet i niz kadrovskih rešenja o postavljenju podsekretara i pomoćnika u nekoliko pokrajinskih sekretarijata, kao i vršilaca dužnosti direktora u javnim preduzećima i institucijama AP Vojvodine.

Za vršioca dužnosti direktora Javnog vodoprivrednog preduzeća “Vode Vojvodine”, do imenovanja direktora javnog preduzeća po sprovedenom javnom konkursu, imenovan je Srđan Кružević, master ekonomista.

Na sednici je doneto rešenje da se za direktora Fonda “Evropski poslovi” AP Vojvodine imenuje Aleksandar Simurdić, diplomirani pravnik.

Doneto je i rešenje o imenovanju Ljiljane Mihajlović, diplomirane menadžerke, za vršioca dužnosti direktorke Кancelarije za inkluziju Roma. Za vršioca dužnosti direktora Doma za lica sa oštećenim vidom “Zbrinjavanje” Pančevo, postavljen je Miloš Đorđević, specijalista strukovni ekonomista iz Pančeva.

Nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments