Radovan i Dragica Filipović iz Inđije nastradali u momentu kad je počeo da duva jak vetar, koji je nosio sve pred sobom

Radovan (60) i Dragica Filipović (56) iz Inđije poginuli su, a njihove dve unuke i unuk teže i lakše su povređeni u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na auto-putu kod Inđije u zoni u kojoj je juče duvao vetar nalik na tornado.

Nesreća se dogodila kad se „mercedes“ austrijskih tablica u kom su oni bili sudario s kamionom na putu Novi Sad – Inđija.

Filipovići su sa unukama bliznakinjama (10) i unukom (2) stajali u zaustavnoj traci, a odlučili su da se uključe u saobraćaj najverovatnije u momentu kad je počeo da duva olujni tornado, koji je podigao prašinu i drastično smanjio vidljivost. Kad su krenuli ka kolovoznoj traci, na njih je otpozadi naleteo kamion s prikolicom novopazarskih tablica i gotovo ih počistio – priča naš izvor i dodaje:

Baka i deka su na mestu ostali mrtvi, a automobila je odleteo nekoliko metara. Devojčice i dečak su povređeni, a Hitna pomoć prebacila ih je u najbližu bolnicu. Jedna od bliznakinja ima teške povrede opasne po život, druga ima teške povrede, ali nije životno ugrožena, a dvogodišnji dečak je prošao s lakšim povredama. Svi su trenutno u Dečjoj bolnici u Novom Sadu – objasnio je naš sagovornik.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments