Animirani junaci Trolovi vraćaju se u bioskop Arena Cineplex još zabavniji i veseliji, a tim povodom biće organizovan Porodični dan sa poklonima za sve mališane u nedelju, 4. oktobra, od 16 do 18 časova.

Najmlađi ljubitelji animiranih filmova dobiće na poklon, uz kupljenu ulaznicu, dečije magazine „Bubamara” ili „Mali zeka”, a na besplatnoj radionici u holu bioskopa, u organizaciji naših prijatelja iz „Oblutka”, imaće priliku da naprave figurice od plastelina inspirisane ovim junacima i nakon toga učestvuju u poklon igri.

Za najkreativniju figuricu glasaće se putem Instagram profila Arene Cineplex, a pobednici će dobiti zanimljive i korisne poklone od naših prijatelja iz trambolina parka „Amplituda” i Sportskog društva „Partizan 2″.

Fantastični animirani muzički hit iz 2016. godine, konačno je dobio svoj još bučniji nastavak. Maka i Zakeralo će otkriti da su oni samo jedno od šest različitih trolovskih plemena, koja žive u jednoj od šest različitih teritorija i posvećenih jednom od šest muzičkih pravaca: fanku, roku, kantri muzici, tehno muzici, klasičnoj i pop roku. Ovako će početi mnogo veća i zabavnija trolovska pustolovina.

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments