Fakultet tehničkih nauka Univerziteta u Novom Sadu počeće novu akademsku godinu sa novim dekanom. Novi prvi čovek ove visokoškolske ustanove prof. dr Srđan Kolaković obratio se celokupnoj porodici FTN-a. Poruku prenosimo u celosti.

– Poštovani studenti, poštovane kolege nastavnici i saradnici i svi zaposleni na Fakultetu tehničkih nauka, velika mi je čast i zadovoljstvo da Vam poželim uspešan rad u novoj školskoj godini. Siguran sam da ćemo svi zajedno, svako u svom segmentu, doprineti tome da naš fakultet i dalje ostane lider visokoškolskog obrazovanja Republike Srbije i regiona.
Drage kolege brucoši, danas postajete ravnopravni članovi jedne velike porodice koja se zove FTN. Porodice koja ima više od 1.200 zaposlenih i preko 16.000 studenata. Budite sigurni da ćemo Vam, moje kolege profesori i asistenti i ja, uvek biti na raspolaganju i pomoći da što lakše savladate gradivo na vašim studijama. To je prepoznatljiva karakteristika ovog fakulteta, a Vaše je da nam uzvratite marljivim učenjem i ispunjavanjem svojih obaveza. O svemu možemo razgovarati i diskutovati, jedino što zahtevamo od Vas je da znanje i savladavanje gradiva bude na nivou onoga što je zacrtano na ovom fakultetu tokom 62 godine njegovog postojanja.
U nadi da ćemo se uskoro češće sretati na hodnicima i učionicama Fakulteta i da ćete ih ispuniti svojim osmesima i pozitivnom energijom koju studentski život nosi, još jednom Vam želim puno zdravlja i uspeha!

nsuzivo.rs

3 Comments
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Stefan
01/10/2021 22:04

Jedina poruka: Zaposlio sam sina i ćerku.

Veljko bosnic
02/10/2021 12:12

Mnogo sreće i 6dravlja…dobar covjek na pravom mjest

Jelena
02/10/2021 16:00

Odličan naučnik, univerzitetski profesor i plemenit čovek koji daje izuzetnu sigurnost studentima i zaposlenim na FTN. Srećan početak nove školske 2021/22. godine.