Foto: nsuzivo.rs/Pavle Pejić

U saradnji sa Gradskim zelenilom, ženski humanitarni klub “Lions Mileva Marić Ajnštajn” donirao je 18 sadnica koje su danas posađene na Novom naselju, u Partizanskih baza.

Lepo vreme i sadnja okupili su i mališane, koji su zajedno sa svojim roditeljima došli na dečje igralište. Sadnice su posađene na zelenoj površini kod igrališta, u blizini košarkaškog terena i teretane na otvorenom.

Članice ženskog humanitarnog kluba posadile su sa radnicima zelenila 7 sadnica Lalinog drveta i 11 sadnica ukrasne šljive.

-Naše udurženje postoji već 10 godina u Novom Sadu i iza sebe ima mnogo akcija. Danas želimo da damo podstrek drugima da širom našeg grada ozelene neku površinu. Za ovu lokaciju smo saznali od Gradskog zelenila koje nam je dalo informaicju da su stanovnici okolnih zgrada nekoliko puta tražili da se ova površina ozeleni. Veliko im hvala na pomoći i podršci- rekla je za NS Uživo Maja Omeragić Pantić, predsednica “Lions kluba Mileva Marić Ajnštajn”.

Ivona Karan

2 Comments
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Detelinarac
27/03/2021 20:11

Bravo, a sad pravac na ugao I.Bircanina i J.Veselinivica, 2 coska, 2 zgrade, 0 zelenila…

Svetlana Bojbić
28/03/2021 19:15

Svaka čast na akciji! Molim vas samo ispravite deo grada gde su zasađene sadnice. To vas molim jer je u pitanju Satelit a ne Novo Naselje!