Po završetku festivala Exit, sa Petrovaradinske tvrđave i iz Podgrađa ekipe JKP „Čistoća“ odnele su oko 70 tona smeća na Gradsku deponiju u Novom Sadu.

Radnici JKP „Čistoća“, sa mehanizacijom, na terenu su bili svakog jutra od 6 časova, a prostor Tvrđave sa okolinom, kao i Keja žrtava racije, gde se okupljao veliki broj mladih ljudi, svakog jutra su vrlo brzo dovođeni u prvobitno stanje.

“Naši radnici su nastavili sa radom i tokom jučerašnjeg dana, kako bi se sve površine u programu rada što pre uredile”, navodi se u saopštenju.

Foto: čistoća

 

Foto: čistoća

Tokom četiri festivalska dana, samo na Petrovaradinskoj tvrđavi sve vreme je angažovano 80 radnika, a neposredno ili posredno, u kompletnoj organizaciji posla učestvovalo je više od 150 zaposlenih u JKP „Čistoća“. Svakodnevno se, do završetka Exita, radilo u tri smene, 24 sata u kontinuitetu.

“Kao i svake godine, ističemo da je higijena u Novom Sadu tokom trajanja festivala koji je okupio desetine hiljada ljudi, sve vreme bila na visokom nivou”, navode u saopštenju.

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments