U poslednja 24 časa u Novom Sadu je registrovano 158 novoobolelih od korona virusa. Povećan broj registrovanih slučajeva, posledica je većeg broja prijavljenih slučajeva testiranih u privatnom zdravstvenom sektoru tokom petka, subote i nedelje, a za koje su prijave dostavljene u ponedeljak.

U ovom trenutku broj registrovanih aktivnih slučajeva u AP Vojvodini je 13.273. Očekuje se dalji postepen pad broja aktivnih slučajeva u narednom periodu. U ovom trenutku najveći broj registrovanih aktivnih slučajeva je u Novom Sadu, 3.442, a potom sledi Zrenjanin sa više od 1100.  U ostalim opštinama trenutno je manje od 1000 registrovanih aktivnih slučajeva.

Institut apeluje na sve da se nastavi sa neophodnim striktnim sprovođenjem svih obaveznih i preventivnih mera zaštite od korona virusa i poziva građane da se vakcinišu u narednom periodu.

Građani se mogu prijaviti na sajtu e-Uprave , popunjavanjem jednostavnog upitnika u kome uz lične podatke, možete napisati i koju vakcinu iz ponude želite da primite i na taj način se prijaviti za dobrovoljno primanje vakcine.

Nsuzivo.rs

1 Comment
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
malo.sada.ja
19/01/2021 13:31

A koji su to privatni zdravstveni sektori? Prosvetlite nas!