Poziv za kompanije za učešće u programu “Zajedno za održivi biznis”

       

Program Ujedinjenih nacija za razvoj (UNDP) u Srbiji pokreće novi program “Zajedno za održivi biznis“, koji ima za cilj da podrži i promoviše preduzeća iz Srbije koja žele da budu profitabilna i konkurentna, ali da istovremeno posluju odgovorno u društvu.

Info sesija na kojoj će biti reči o detaljima programa održaće se u utorak, 22. januara, od 11 do 13 časova, u novosadskom EU info kutku, na Bulevaru Mihajla Pupina 17.

Na sesiji će govoriti predstavnice UNDP Srbija, Katarina Vukšić, koordinatorka projekta !”Cirkularna ekonomija“ i Ivana Stančić, konsultantkinja za razvoj održivih biznisa. One će prisutne upoznati sa ciljevima održivog razvoja i primerima dobre prakse kompanija koje doprinose ovim ciljevima, kao i sa ciljevima programa “Zajedno za održivi razvoj“, oblicima podrške i trajanjem programa.

Takođe, biće reči i o podršci koju će dobiti odabrana preduzeća u razvoju proizvoda-usluga i integrisanju ekološke i društvene odgovornosti u svoje poslovanje, kao i o procesu selekcije, kriterijumima i potrebnim dokumentima za prijavu. Oni koji žele da prisustvuju sesiji, treba da se prijave na email adresu [email protected], do 21. januara, a od učesnika se očekuje da sami pokriju putne troškove za učešće na info sesiji.

Program “Zajedno za održivi biznis“ namenjen je mikro, malim i srednjim preduzećima iz Srbije, koja posluju najmanje dve godine i koja žele da unaprede svoje poslovanje i društvenu odgovornost. U fokusu su preduzeća koja posluju u oblastima kao što su prehrambena industrija, poljoprivreda, energetika, drvna industrija, turizam, obrazovanje, a koja svojim poslovanjem imaju ili žele da razviju pozitivan uticaj na društvo i životnu sredinu i budu pioniri u tranziciji Srbije ka cirkularnoj ekonomiji.

Prijave za kompanije koje žele da učestvuju u programu “Zajedno za održivi biznis“ otvorene su do 31. januara, u ponoć. Više informacija o programu nalazi se na ovom linku.

Autor: nsuzivo.rs

 

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments