Novosađani se sve češće odlučuju da veš povere profesionalcima na pranje i peglanje. Najćešći korisnici ovog sistema pranja su zaposleni ljudi sa dugim radnim vremenom koji se odlučuju za ovu opciju jer često nemaju vremena za kućne poslove, kao i  stariji sugrađani kojima potrebna pomoć pri obavljanju ovih poslova.

Novosadska perionica TopFresh, nova u gradu,  svojim korisnicima nudi posebne pogodnosti, pa je tako, na primer, komplet usluga sušenja, pranja i peglanja šest kilograma veša 750 dinara. Ukoliko mušterije žele da im veš bude opran, osušen i opeglan istog dana kad su ga i doneli u perionicu, cena je nešto viša, pa je komplet usluga za šest kilograma veša 850 dinara.

,,Odnesem veš u perionicu i ne moram da razmišljam koliko sam potrošila vode, struje, detrdženta, imam li prostora gde da prostrem veš da mi se osuši na vreme, i kad ću stići da ga opeglam. Sve mi isporuče čisto, mirisno i ispeglano, a i lepo ga spakuju’’,  kaže  ekonomistkinja Sandra, redovna mušterija u TopFresh-u.

TopFresh nudi i mogućnost dostave koja u gradu košta 250 dinara, dok je vangradska dostava 300 dinara. Za račune preko dve hiljade dinara i za pravna lica dostava je besplatna.

Prema rečima zaposlenih u ovoj novosadskoj perionici, svi koji se odluče da pranje veša prepuste njima ne treba da brinu o tome da li će njihove tkanine biti oštećene ili da će im veš biti obojen. Razvrstavanje odeće prilikom donošenja nije neophodno, a kompletan posao obavlja se u roku od 24 sata.

”Ispunjavamo svaku želju naših mušterija, na primer, kako žele da im bude opeglan veš. Cilj  nam je da iz naše radnje odu zadovoljni, i da se ponovo vrate’’, kaže radnica u perionici TopFresh.

U ovu novosadsku perionicu dolaze i podstanari koji u iznajmljenim stanovima nemaju mašinu za veš,  pošto bi im kupovina veš mašine predstavljala veliki trošak. Pranje i sušenje veša predstavlja veliki problem i studentima i srednjoškolcima u domovima, pa se i oni u  poslednje vreme odlučuju da veš donesu u perionicu, umesto da ga nose kući na pranje.

TopsFresh studentima nudi popust od 10 odsto uz indeks, a budući da se nalaze u Stražilovskoj ulici broj 10, u blizini kampusa, ”komšije” studenti su im česte mušterije.

Jedna od specijalnih pogodnosti je pranje košulja i haljina, pa tako opranu i opeglanu košulju možete dobiti za 200 dinara, ili po ceni od 500 dinara za pet košulja. Cena održavanja haljina varira od vrste tkanine  i za ovu uslugu treba izdvojiti od 200 do 500 dinara.

U zimskim danima, kada održavanje perjanih jakni i mantila predstavlja problem gotovo svima, profesionalci iz TopFresha to mogu učiniti za vas po ceni od 900 dinara za jaknu, odnosno 1200 dinara za mantil.

Radno vreme perionice TopFresh je od 8 do 20 časova radnim danima i subotom, a nedeljom rade od 11 do 17 časova.

Sve dodatne informacije zainteresovani mogu dobiti na njihovom Fejsbuk i Instagram profilu, putem mejl adrese [email protected], ili pozivom na broj 064/9000955

Promo tekst, Autor: nsuzivo.rs

 

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments