Interaktivno predavanje “Odgovornost u partnerskim odnosima” održaće se u utorak, 19. februara, u Holističkom centru Put zdravlja, Fruškogorska ulica 49/33.

Na predavanju ćete dobiti praktične smernice za rešavanje konkretnih životnih situacija. Predavanje je bazirano na metodi Put ljubavi, koja predstavlja sintezu hrišćanske duhovnosti i psihoterapije.

Dobićete odgovore na pitanja:

  • Da li je bolje davati ili primati u partnerskom odnosu?
  • Кako da znam da li je u pitanju prava ljubav?
  • Кako da znam da li je moj odnos zasnovan na zdravim temeljima?
  • Кako da znam da li je vreme da odem ili da se borim za odnos?
  • Кoji je moj deo odgovornosti u partnerskom odnosu?

Metoda Put ljubavi omogućava da se ponovo povežete sa sobom i da kroz duhovnost i lični razvoj dođete u kontakt sa svojim potencijalima i ostvarite poziv zbog kojeg ste ovde. Bez obzira na trenutnu situaciju, uz rad na sebi i duhovnu praksu možete ostvariti život kakav duboko u sebi želite.

Predavanje vodi Sanja Perković, psihoterapeut i osnivač metode Put ljubavi. Iza nje je 15 godina iskustva u psihoterapiji i savetovanju i 20 godina duhovnog istraživanja. Teme kojima se bavila su: smisao i svrha života, traume i njihovo prevazilaženje, transgeneracijska opterećenja, partnerski odnosi i brojne druge.

Cena ulaznice je 500 dinara, prijave su obavezne na brojeve 060/75 705 75 ili 060/556-7227.

Metoda Put ljubavi je jedinstvena metoda koja kombinuje psihoterapiju i hrišćanske duhovne principe. Na koji način?

Mnogi savremeni terapeuti ističu važnost duhovnosti u kontekstu zdravlja pojedinca. Da bi osoba živela ispunjen život potrebno je da, pored fizičkog i mentalnog zdravlja bude i duhovno zdrava. Nažalost, često je duhovnost bazirana na pogrešnim pretpostavkama osude, razvijajući kod ljudi strah, krivicu i stid. Zdrava duhovnost je bazirana na miru, radosti i ljubavi. Osnovne hrišćanske zapovesti i učenja se odnose na ljubav, a ne na odbacivanje.

Sa druge strane, psihologija i psihoterapija iz svog opusa isključuju duhovnu dimenziju, a često su i terapeuti sami zbunjeni svojom, a zatim i duhovnošću klijenata. Put ljubavi je metoda koja u proces isceljenja uključuje i duhovni i psihološki aspekt, jer upravo kombinacija ta dva aspekta daje najbolje rezultate.

Кome je namenjena?

Pre svega ljudima koji žele više od sebe i od svog života. Onima koji su već na putu duhovnosti, kao i onima koji osećaju da postoji nešto više, ali nisu do sada ozbiljnije posvetili pažnju tome. Osoba ne mora biti hrišćanin da bi mogla da praktikuje Put ljubavi, dovoljno je da bude otvorena za nove ideje.

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments