U okviru ciklusa Budi bolji održaće se predavanje Preduzetnički duh – usudi se da maštaš o svom poslu u petak 19. oktobra u Klubu Tribina mladih Kulturnog centra Novog Sada sa početkom u 19 časova.

Predavanje će držati dr Boris Popov profesor na Odseku za psihologiju.

O projektu Budi bolji

I ove godine naši sugrađani će imati priliku da petu godinu zaredom prisustvuju nizu besplatinh predavanja Budi bolji koji realizuje TIM Centar.

Predavanja su usmerena na vitalne aspekte funkcionisanja na poslu, u partnerskim odnosima, u porodici i prema sebi.

Ciklus počinje 19. oktobra, predavanjem usmerenim na unapređenje poslovnog funkcionisanja koje drži dr Boris Popov, vlasnik i senior konsultant u TIM Centru i profesor na Odseku za psihologiju.

Boris će pričati o temi pod nazivom Preduzetnički duh – usudi se da maštaš o svom poslu.

Predavanje je za sve koji žele da čuju osnovne koncepte preduzetništva, prepoznaju važne karakteristike preduzetničke orijentacije i primene tehnike u sopstvenom psihološkom osnaživanju.

Boris Popov je stručnjak za oblasti stresa na radu i organizacijskog zdravlja, pa je dugogodišnja istraživanja i praktično iskustvo pretočio u doktorat iz ovih oblasti. Dugogodišnji predavač na Odseku za psihologiju FFNS, gde drži nastavu na predmetima Menadžment ljudskih resursa, Radni stres i Koučing u organizacijama. Završio napredni nivo obuke iz Racionalno-emotivno-bihejvioralne terapije na Albert Elis institutu u Njujorku.

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments