Green Love festival održan je u petak, 30. novembra na SPENS-u. Ljubitelji rejva imali su priliku da uzivaju uz velikane svetske scene DJ Reiner Zonneveld i DJ Jay Lumen.

Ilija Đoković i Marko Milosavljević uveli su rejvere u sjajnu žurku, a nešto kasnije svetski hitmejkeri DJ Zonneveld i DJ Lumen atmosferu su doveli do usijanja. Jak bas i dinamičan ritam koji su neizostavni deo ovakvog tehno spektakla, zapalili su Spens, a savršenoj atmosferi doprinela je i spektakularna rasveta.

Green Love festival priprema još jednu žurku za sam doček Nove godine. GreeNYE2019 koji će se održati 31. decembra na dva stejdža, u holovima SPENS-a okuplja dve najjače DJ ekipe. Tauten i Goya koji svojim posebnim zvukom, otvaraju sasvim drugačiju perspektivu,  uz Andrew Meller-a, Sugar Lobby-a, Miloša Vujovića, kao i Runy-a, Branka Vukovića i Zlatnichi-a prave novi tehno univerzum u najluđoj noći.

Kralj sexy bitova i jedan od utemeljivača “underground house” scene, DJ Goya, u novogodišnjoj noći puštaće muziku koja tera na ples te će tako napraviti pravu magiju u vazduhu.

Za dobru energiju na žurci, biće zadužen i Andrew Meller koji je svoj upad na globalnu DJ scenu obezbedio remixom numere britanske grupe “Undreworld”- “Born slippy”.  Jedinstvenim pristupom vođen emocijom i raspoloženjem, njegova muzika ne potpada pod očekivanu,već može biti i žanrosvki različito tumačena.

DJ Zlatnichi još jedno je ime koje će se naći za miksetom 31. decembra i širiti “Zelenu ljubav” SPENS-om. DJ je kog su podržale svetske zvezde DJ scene a njegovi mixevi počinju da se pojavljuju kao stardard u setovima velikana kao što su Paco Osuna, Leon, Marco Carola, Stefano Noferini, na najvećim svjetskim festivalima poput Timewarp-a i Sonus-a.

Autor: nsuzivo.rs

2 Comments
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Neba
03/12/2018 12:39

Ћомани

Ime
03/12/2018 16:12

Comani