Evropski omladinski centar Vojvodine organizuje Forum zapošljavanja mladih 2019 koji će se održati 28. februara, u Centralnoj zgradi Univerziteta u Novom Sadu kao završna aktivnost u sklopu projekta “Omladinsko preduzetništvo – znati kako” koje finasira Vlada Republike Srbije, Ministarstvo omladine i sporta.

Kako je ceo projekat fokusiran na animiranje i uključivanje mladih u kreiranje rešenja
problema koji se njih tiču, tako je i ovaj Forum usmeren na stavljanje mladih u centar
planiranih aktivnosti.

Kroz dva paralelna seta interaktivnih praktičnih radionica mladi će imati priliku da se upoznaju sa osnovama pokretanja sopstvenog posla kao i da saznaju korisne trikove vezane za procese regrutacije i selekcije kandidata pri prijavi za posao. Dve panel diskusije, sa mladim i uspešnim ljudima, će omogućiti podelu znanja i prenos primera dobre prakse.

Evropski omladinski centar Vojvodine – EOCV je omladinska organizacija koja deluje na teritoriji Republike Srbije i Autonomne pokrajine Vojvodine i ima izgrađenu stabilnu omladinsku platformu. Od 2011. godine organizacija je podržana od strane Vlade Republike Srbije, Vlade Autonomne pokrajine Vojvodine, Grada Novog Sada i Evropske komisije gde su od osnivanja realizivali preko 50 projekata i 200 aktivnosti.

Od prošle godine realizuju deo aktivnosti iz aplikacije Grada Novog Sada, Omladinska
prestonica Evrope Novi Sad 2019. gde u trogodišnjem periodu dugoročno rade sa
mladima na teritoriji svih 46 opština u Vojvodini.

Prijave traju do 26. februara, putem linka.

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments