PRIJEM PRVAKA ODRŽAN U OŠ „DESANKA MAKSIMOVIĆ“ U FUTOGU Đurić: Uprkos šteti koju je škola podnela, danas je održan svečani doček đaka (FOTO)

Foto: nsuzivo.rs/Pavle Pejić

U osnovnoj školi „Desanka Maksimović“ u Futogu održan je prijem đaka prvaka, uz priredbu kako bi im prvi dan bio ispunjen smehom, ljubavlju i druženjem

Na prijemu je prisustvovao gradonačelnik Novog Sada Milan Đurić sa direktorom škole Slobodanom Egeljom i Oliverom Ćirković, direktorkom Fondacije Univereksport.

– Vi koji ste ovde kao roditelji i čija će deca sutra krenuti u prvi razred, ali i svi roditelji čija deca već pohađaju OŠ „Desanka Maksimović“ znaju kakvo nevreme je zadesilo sve nas i kakvu štetu je nanelo ovoj školi. Ona je ostala bez krova i mislim da je malo ko verovao da ćemo danas imati svečani prijem đaka i zbog toga bih se prvo zahvalio izvođačima radova kao i Upravi za obrazovanje koja je pratila radove. -Što se tiče drugog dela škole, sanacija je i dalje u toku i očekujem da bude završena u roku od mesec dana – naglasio je gradonačelnik i dodao:

Foto: nsuzivo.rs/Pavle Pejić

– Želim da pozdravim današnje zvezde – đake prvake i treba svi da budemo ponosni na njih. Mi kao grad, obezbedili smo da udžbenici za 4.170 đaka prvaka na teritoriji Novog Sada budu besplatni. Srećan početak nove školske godine, nižite uspehe vašim znanjem, a prvacima želim puno sreće u školovanju – rekao je Đurić.

Direktor škole poželeo je dobrodošlicu i srećan početak nove školske godine.

Budućim đacima prvacima želim puno uspeha, roditeljima tu smo da pomognemo, jer smo svi na zajedničkom zadatku – istakao je Egelja i zahvalio se svima koji su učestvovali u sređivanju škole kako bi danas đaci ušli u učionice.

nsuzivo.rs

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Gost
SNS Uzivo
31.08.2023 16:06

A jel u toj skoli pre neki dan bila pucnjava, izmedju narko grupa oko teritorije? 🙂

Last edited 3 Meseci Ranije by SNS Uzivo
Gost
SNS Uzivo
31.08.2023 22:12

Zasto niste objavili vest o onim ljudima sto su odneli nasem kradonacelniku pancir u Fjutog, da ne rizikuje ako neki metak zaluta? 🙂

Last edited 3 Meseci Ranije by SNS Uzivo
Gost
Vidoje
01.09.2023 10:47
Odgovori  SNS Uzivo

Zato sto su degenerici,takvima se ne daje prostor u stampi nego u ludnici 🙂

Gost
SNS Uzivo
01.09.2023 11:53
Odgovori  Vidoje

Jeste da idioti ce tako govoriti dok ne pripucaju na njihovu decu, bum, bum, pevaj srbijo zemljo ludaka! 🙂

Last edited 3 Meseci Ranije by SNS Uzivo

Povezane vesti