Privremena izmena autobuskih linija zbog “Festivala uličnih svirača”

       

Zbog manifestacije “Festival uličnih svirača“, a po Rešenju Gradske uprave za saobraćaj i puteve privremeno se menja trasa linija 3, 3a, 6, 9, 9a, 60, 61, 62, 64, 69.

Privremena izmena trase linija tokom trajanja “Festivala uličnih svirača”:

  • Zatvara se za saobraćaj Beogradska ulica od sreda, 28. avgusta u 6 časova do nedelje, 1. septembra u 18 časova
  • Dodatno se za saobraćaj zatvara Bulevar Mihajla Pupina u četvrtak, 29. avgusta u periodu od 19 časova do 21 časa

U skladu sa Rešenjem privremeno se menjaju trase autobuskih linija na sledeći način:

Od 28. avgusta do 1. septembra u 18 časova

LINIJE BROJ 3, 3a, 9, 9a, 60, 61, 62, 64

Smer iz Novog Sada – Autobusi sa Varadinskog mosta skreću desno na Kamenički put, levo u Ulicu Dunavske divizije, desno u Preradovićevu ulicu i dalje nastavljaju redovnom trasom.
Smer iz Petrovaradina – Od raskrsnice ulica Preradovićeva i Dunavske divizije autobusi skreću levo u Ulicu Dunavske divizije (Zaustavljaju se na privremenom stajalištu), desno na Kamenički put, levo na Kej Skojevaca (Zaustavljaju se na privremenom stajalištu), desno Trg vladike Nikolaja do Varadinskog mosta i dalje nastavljaju redovnom trasom.

LINIJA BROJ 69

Smer iz Novog Sada – Autobusi sa Varadinskog mosta skreću desno na Kamenički put do raskrsnice sa Ulicom Dunavske divizije i dalje nastavljaju redovnom trasom.
Smer sa Čardaka – Od raskrsnice ulica Kamenički put i Dunavske divizije autobusi saobraćaju pravo Kameničkim putem, levo na Kej Skojevaca (Zaustavljaju se na privremenom stajalištu), desno Trg vladike Nikolaja do Varadinskog mosta i dalje nastavljaju redovnom trasom.

Autobusi u smeru ka Petrovaradinu koriste izgrađeno stajalište posle silaska sa Varadinskog mosta.

29. avgust u periodu od 19 časova do 21 časa

LINIJA BROJ 3

Smer iz Novog Sada – Autobusi sa stajališta Uspenska/Šafarikova skreću desno u Ulicu Jevrejska, desno na Bulevar oslobođenja, pravo do Mosta slobode, nakon tunela desno i pravo do izdvajanja desno za Kamenički put, pravo Kameničkim putem do skretanja desno u ulicu Dunavske divizije, desno u Preradovićevu ulicu i dalje nastavljaju redovnom trasom.
Smer iz Petrovaradina – Od raskrsnice ulica Preradovićeva i Dunavske divizije autobusi skreću levo u Ulicu Dunavske divizije (Zaustavljaju se na privremenom stajalištu), levo na Kamenički put, nakon RTV levo na pravac prema tunelu i Mostu slobode, nastavljaju pravo Bulevarom oslobođenja do skretanja desno u Jevrejsku ulicu, pa levo u Uspensku ulicu i dalje nastavljaju redovnom trasom.

LINIJA BROJ 6

Smer Adice-Podbara – Autobusi iz Futoške ulice skreću desno na Bulevar oslobođenja, pravo do prvog skretanja levo u Ulicu Maksima Gorkog, pravo do Keja žrtava racije, skreću levo na Kej žrtava racije i pravo nastavljaju do stajališta Beogradski kej/Kapetanija i dalje nastavljaju redovnom trasom.

Smer Podbara-Adice – Autobusi sa Beogradskog keja produžavaju Kejom žrtava racije, skreću desno u Ulicu Maksima Gorkog, kojom nastavljaju do Bulevara oslobođenja, gde skreće desno, nastavljaju pravo do Futoške ulice, gde skreće levo i dalje nastavljaju redovnom trasom.

LINIJE BROJ 9, 9a

Smer iz Novog Sada – Autobusi sa Bulevara Cara Lazara (kod Merkatora) skreću desno na Bulevar oslobođenja, pravo do Mosta slobode, nakon tunela skreću desno i produžavaju pravo do izdvajanja desno za Kamenički put, pravo Kameničkim putem do skretanja desno u Ulicu Dunavske divizije, desno u Preradovićevu ulicu i dalje nastavljaju redovnom trasom.
Smer iz Petrovaradina – Od raskrsnice ulica Preradovićeva i Dunavske divizije autobusi skreću levo u Ulicu Dunavske divizije (Zaustavljaju se na privremenom stajalištu), levo na Kamenički put, nakon RTV levo na pravac prema tunelu i Mostu slobode, nastavljaju pravo Bulevarom oslobođenja do skretanja levo na Bulevar cara Lazara i dalje nastavljaju redovnom trasom.

LINIJE BROJ 60, 61, 62, 64

Smer iz Novog Sada – Autobusi na raskrsnici Bulevara oslobođenja i Ulice Maksima Gorkog produžavaju pravo do Mosta slobode, nakon tunela skreću desno i nastavljaju pravo do izdvajanja desno za Kamenički put, pravo Kameničkim putem do skretanja desno u Ulicu Dunavske divizije, desno u Preradovićevu ulicu i dalje nastavljaju redovnom trasom.
Smer iz Petrovaradina – Od raskrsnice ulica Preradovićeva i Dunavske divizije autobusi skreću levo u Ulicu Dunavske divizije (Zaustavljaju se na privremenom stajalištu), levo na Kamenički put, nakon RTV skreću levo na pravac prema tunelu i mostu Slobode, nastavljaju pravo Bulevarom oslobođenja do Ulice Maksima Gorkog i dalje nastavljaju redovnom trasom.

LINIJA BROJ 69

Smer iz Novog Sada – Autobusi na raskrsnici Bulevara oslobođenja i Ulice Maksima Gorkog produžavaju pravo do Mosta slobode, nakon tunela skreću desno i produžđavaju pravo do priključenja na Kamenički put, odakle produžavaju do Sremske Kamenice/Univerzitet i dalje nastavljaju redovnom trasom.

Smer iz Sremske Kamenice – Od raskrsnice na Kameničkom putu autobusi skreću desno prema tunelu i mostu Slobode, produžavaju pravo Bulevarom oslobođenja do Ulice Maksima Gorkog i dalje nastavljaju redovnom trasom.

Autobusi u smeru ka Petrovaradinu i Sremskoj Kamenici koriste prvo stajalište posle silaska sa redovne trase kretanja.

Autor: nsuzivo.rs

Komentari: