U skladu sa rešenjem Gradske uprave za saobraćaj i puteve određuje se privremena izmena trase autobuskih linija broj 1, 3, 4, 6, 8, 12 i 18 zbog radova na rekonstrukciji vrelovodne mreže u Bulevaru Mihajla Pupina u Novom Sadu.

Izmenjen režim saobraćajnih linija važiće od 2. do 12. avgusta. Autobusi na ovim linijama menjaju trasu kretanja:

LINIJA BROJ 1 i 8

Smer ka Limanu: Od raskrsnice ulica Uspenske i Jevrejske autobusi skreću desno u Jevrejsku ulicu, zatim levo na Bulevar oslobođenja, levo u Narodnog fronta, desno u Fruškogorsku ulicu do okretnice Štrand.

Smer od Limana: Od raskrsnice ulica Fruškogorske i Narodnog fronta autobusi skreću levo u Narodnog fronta, desno na Bulevar oslobođenja, desno u Jevrejsku, levo u Uspensku ulicu i dalje nastavljaju redovnom trasom kretanja.

LINIJA BROJ 3

Smer sa Detelinare: Od raskrsnice ulica Uspenske i Jevrejske autobusi skreću desno u Jevrejsku ulicu, zatim levo na Bulevar oslobođenja, levo u ulicu Maksima Gorkog, levo u Stražilovsku ulicu, dalje ulicom Žarka Zrenjanina do Bul. Mihajla Pupina i dalje nastavljaju redovnom trasom kretanja.

Smer iz Petrovaradina: Od raskrsnice Bul. Mihajla Pupina i Ulice Žarka Zrenjanina autobusi skreću levo u Ulicu Žarka Zrenjanina desno u Ulicu Vojvođanskih brigada, desno u Ulicu Maksima Gorkog, desno na Bul. oslobođenja, desno u Jevrejsku i dalje nastavljaju redovnom trasom kretanja.

LINIJA BROJ 4

Autobusi na ovoj liniji neće saobraćati za vreme izvođenja građevinskih radova.

LINIJA BROJ 6

Smer sa Adica: Od raskrsnice Futoške ulice i Bul. Oslobođenja autobusi skreću desno na Bul.oslobođenja, , levo u ulicu Maksima Gorkog, levo u Stražilovsku ulicu, dalje ulicom Žarka Zrenjanina do Bul. Mihajla Pupina i dalje nastavljaju redovnom trasom kretanja.

Smer sa Podbare: Od raskrsnice Bul. Mihajla Pupina i Ulice Žarka Zrenjanina autobusi skreću levo u Ulicu Žarka Zrenjanina desno u Ulicu Vojvođanskih brigada, desno u Ulicu Maksima Gorkog, desno na Bul. Oslobođenja, levo u Futošku ulicu i dalje nastavljaju redovnom trasom kretanja.

LINIJA BROJ 12

Smer iz Centra: Od raskrsnice ulica Uspenske i Jevrejske autobusi skreću desno u Jevrejsku ulicu, zatim levo na Bulevar oslobođenja do raskrsnice sa Ulicom Maksima Gorkog i dalje nastavljaju redovnom trasom kretanja.

Smer sa Telepa: Od raskrsnice Bul. Oslobođenja i Ulice Maksima Gorkog autobusi saobraćaju Bulevarom oslobođenja, skreću desno u Jevrejsku ulicu, levo u Uspensku do okretnice u Šafarikovoj ulici.

LINIJA BROJ 18

Smer: N. naselje – Detelinara – Liman – N. naselje: Od raskrsnice Bul. Oslobođenja i Futoške ulice autobusi saobraćaju bul. Oslobođenja, dalje skreću desno na Bul. Cara Lazara i dalje nastavljaju redovnom trasom kretanja. Na autobuskom stajalištu Bul. Oslobođenja -Futoška usklađuju prolazno vreme

Smer: N. naselje – Liman – Detelinara – N. naselje: Od raskrsnice Bul. Cara Lazara i Bul. Oslobođeđa autobusi skreću levo na Bul. Oslobođenja, levo na Bul. Kralja Petra I i dalje nastavljaju redovnom trasom kretanja. Na autobuskom stajalištu Bul. Oslobođenja -Jevrejska usklađuju prolazno vreme.

Autobusi na izmenjenom delu trase navedenih autobuskih linija koristiće postojeća stajališta drugih linija.

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments