Foto: Srđan Srđanov

Direktor JGSP ’’Novi Sad’’ Milan Stanivuković podneo je danas ostavku Skupštini Grada Novog Sada na tu funkciju, saopšteno je  iz Gradske kuće. Istovremeno, direktoru su podnete ostavke na mesta pomoćnika, savetnika direktora i izvršnog direktora preduzeća.

U saopštenju Gradske kuće navodi se da je gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević sa saradnicima danas u Gradskoj kući primio na razgovor direktora JGSP „Novi Sad” Milana Stanivukovića sa članovima najužeg rukovodstva-pomoćnicima direktora, savetnikom direktora i izvršnim direktorom preduzeća.

‘’Tom prilikom im je ukazano na nedopustive pojave i dešavanja, kao i na čitav niz nagomilanih problema u poslovanju unutar kolektiva, a za koje rukovodstvo preduzeća snosi odgovornost’’, stoji u saopštenju.

Nakon razgovora sa gradonačelnikom direktor JGSP Novi Sad je podneo ostavku, a ostavke su podneli i pomoćnici, savetnik direktora i izvršni direktor preduzeća.

’’Grad Novi Sad neće dozvoliti da novonastala situacija utiče na funkcionisanje javnog prevoza u gradu i prigradskim naseljima, a Skupština Grada će već na narednoj sednici konstatovati podnetu ostavku direktora’’, kažu u Gradskoj kući.

 

autor: nsuzivo.rs

 

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments