PROŠETALI SMO KROZ PROMENADU: Izabrali smo kolekcije za vas, ovo su naša omiljena mesta

       

Promenada kao najveći tržni centar u Srbiji i jedan od najvećih u regionu, pruža svim posetiocima veliki broj modnih brendova, a njihovu ponudu upotpunjava i zabavni program, kao i ugostiteljski objekti i to sve na četiri nivoa. Mi smo za Vas izbrali naprimamljivije ponude.

Prvi prolećni dani mame nas napolje i signaliziraju da je došlo vreme da se zimska garderoba odloži na nekoliko meseci.
Radnje u TC Promenada već od početka ovog meseca nude snižene cene na nove kolekcije. Više ne morate da čekate sezonske akcije kako biste kupili garderobu, jer se u Promenadi već sada mogu naći najnoviji odevni predmeti po pristupačnim cenama.

U TC Promenadi uživajte u prolećnom kombinovanju stilova uz nove kolekcije srednjih i premium brendova, među kojima izdvajamo Zara, Beshka, Stadivarius, Mohito, Armani, Diesel, Reserved, Guess, Xyz, Fashion and Friends. Tu je i pregršt sportskih proizvođača i prodavnica Nike, Adidas, Sport Vision, Intersport, Beosport, Planeta Sport, Under Armour, Cropp, Superdry, samo su neki od njih.

Zavirite u novi lookbook i na vreme odaberite nove komade garderobe. Prolećnu sezonu otvara Mohito kolekcija inspirisana etno i safari motivima. Španski modni gigant Zara, predstavlja nam kolekciju proleće/leto 2019 kreiranu pod uticajem kulture Severne Afrike i peskovitog Maroka.

Predah od kupovine uvek možete napraviti u jednom od mnogobrojnih kafića i restorana koji se nalaze u okviru tržnog centra.

Za pasionirane poklonike kafe nezaobilazan je Loft. Ukoliko ste ogladneli od kupovine i uparivanja krpica, restoran Brunch pripremio je za svoje posetioce bogat meni.

Za gurmane koji preferiraju domaću kuhinju, Walter nudi ukusna jela sa roštilja spremljena od sočne junetine, teletine i piletine, kao i veliki izbor tradicionalnih orijentalnih kolača.

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments