PROVALJENA ŠEMA, PA MU KRIVA “STRANKA” Kako je “veliki biznismen” Robert Čoban uzimao pare iz budžeta Srbije: Novac građana za privatne firme i kombinacije

Foto: N1
Medijski “magnat” i navodni “biznismen” Robert Čoban nazvao je NS uživo stranačkim medijem zbog, kako kaže, četvrtog teksta o njemu u poslednjih deset dana.

 

Čobanu se nije svidelo kako NS uživo piše o njemu, a naročito o načinu na koji dolazi do novca iz budžeta Srbije koji potom završava u njegovim džepovima.

Zato je rešio da NS uživo nazove stranačkim medijem. Postavlja se pitanje je l’ to medij iste one stranke za čije je vreme iz budžeta Srbije njegova firma Color Media Communications dobila 78 miliona dinara. Da li je to stranački medij one stranke koju je umeo i da pohvali kada mu na račune legne novac građana Srbije?

Biće da je najlakše okriviti “stranku” i pokušati sa etiketiranjem medija, a sebe predstavljati kao žrtvu političkog progona, onog trenutka kada javnost sazna kakvim su se šemama pare naroda slivale na privatne račune ovakvih “biznismena”.

Tagovi:

Podeli vesti:
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti