Sa velikom radošću obaveštavamo vas da je zahvaljujući VAŠIM GLASOVIMA, portal  NSUŽIVO ovogodišnji dobitnik  SPECIJALNE NAGRADE PUBLIKE u okviru izbora TOP 50 – najbolje online stvari, u organizaciji redakcije PC PRESS-a . Portal nsuživo.rs osvojio je 47.2 % vaših glasova i ubedljivo pobedio konkurenciju.

Sama nominacija koja nas je svrstala među DESET NAJBOLJIH PORTALA PO IZBORU PUBLIKE na jedinom zvaničnom izboru te vrste u Srbiji, za nas je bila neverovatan uspeh i prijatno iznenađenje, a PRVO MESTO koje smo osvojili zahvaljujući vašim glasovima premašilo je sva naša očekivanja i učinilo nas neizmerno srećnim.

NSUŽIVO je na ovom izboru bio jedini novosadski portal  i našao se rame uz rame sa sajtovima koji već godinama beleže veliku posećenost i imaju zavidan broj pratilaca na društvenim mrežama. Iako je statistika na početku išla u prilog većini tih sajtova, mi smo pokazali da je naša interakcija sa pratiocima na impozantnom nivou i da imamo publiku kojoj je stalo da nsuzivo.rs pobedi.  Zato smo vam zahvalni za svaki glas na ovom izboru, na brojnim porukama podrške koje su nam stizale u inboks, a našim dragim prijateljima zahvalni smo na kampanji koju su samoinicijativno vodili na društvenim mrežama i nedelju dana se  borili  za svaki glas.

Prethodna godina za nas je bila vrlo uspešna. Pokrenuli smo portal i otvorili novo poglavlje u našem radu, a kao potvrda uspeha, nakon nepuna dva meseca od prve posete portalu, došla je ova prestižna nagrada.

Zahvaljujući jedinstvenom pristupu prikupljanja svakodnevnih informacija, gde vi ujedno i  predlažete teme za objavu na stranici, mi konstantno beležimo rast poseta i pratilaca, sa željom da i dalje obaramo rekorde posećenosti na lokalnom nivou, kao i da proširimo izveštavanje na nivo cele Vojvodine.

Pored velike zahvalnosti koju dugujemo svima  koji  su glasali, svesni smo da titula NAJBOLJI SAJT PO IZBORU PUBLIKE  nosi i veliku odgovornost i da nas obavezuje da radimo više  i da ostvarujemo još bolju interakciju sa vama.  Zato koristimo priliku da vas i sada pozovemo da nam  u još većem broju šaljete sve ono što biste želeli da bude objavljeno na našem portalu i Fejsbuk stranici, kao i da nam  šaljete vaše predloge, sugestije, ali i zamerke, kako bi smo bili još bolji.

NSUŽIVO će nastaviti da vas pravovremeno i najbrže u gradu izveštava o svim aktuelnim dešavanjima, a nadamo se da će 2018. godinu obeležiti ne samo ova SPECIJALNA NAGRADA PUBLIKE ZA NAJBOLJI SAJT, već i nove rubrike, nagradne igre i brojna iznenađenja koja pripremamo za vas u narednom periodu.

HVALA VAM NA UKAZANOM POVERENJU!

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments