PUCNJAVA NA TELEPU: Policija uhapsila osamnestogodišnjaka

       

Novosadska policija uhapsila je sinoć Aleksandra Ć. (18) zbog sumnje da iz pištolja pucao u pravcu svojih poznanika Aleksandra J. (21), Dejana T. (18) i maloletnog M. R. (16).

Kako saznaje “Blic”, incident u kome na sreću niko nije povređen dogodio se oko 22.30 u ulici Desanke Maksimović u novosadskom naselju Telep gde je Aleksandar Ć. nakon kraće svađe odlučio da se pištoljem obračuna sa poznanicima.

Aleksandar Ć. je brzom akcijom policije uhapšen svega 40-ak minuta nakon incidenta i kod njega je pronađen i pištolj za koji nije imao dozvolu.

Njemu je po nalogu nadležnog tužioca određeno policijsko zadržavanje do 48 sati nakon čega će uz krivičnu prijavu za izazivanje opšte opasnosti i nedozvoljeno držanje oružja biti priveden u tužilaštvo na saslušanje.

Autor: Blic.rs

2
Komentari:

2 Komentara
0 Replika
0 Pratioci
 
Najviše reakcija
Najposećenija diskusija
2 Autori komentara
najnoviji najstariji najviše glasova
Josip

Očekujemo vest da je istražen uzrok svemu ovome, ako je uzrok trgovina narkoticima, učesnici da su osuđeni na doživotnu kaznu zatvora( učesnik koji je pucao odmah, po ubrzanom postupku) i rešena bezbednost građana…u suprotnom, objavite na koji nacin su kaznjeni radi toga da znamo, ako se i nama omakne…

kuku lulu

cink