Radionica “Fotografija za sve” sutra u KCNS

       

Radionica Fotografija za sve, koju će voditi fotografkinja Maja Tomić, biće održana 29. septembra od 10 časova u Kulturnom centru Novog Sada.

Dan posle, 30. septembra, takođe od 10 časova i u Kulturnom centru Novog Sada, biće održana radionica Film za sve, koju će voditi Mihajlo Obrenov.

Radionice su besplatne i otovorene za sve, samo je potrebno prijave poslati na mejl: [email protected] Obe radionice su koncipirane tako da pruže osnove fotografske i filmske umetnosti, ali i da pokažu nove perspektive u tome kako napraviti dobru fotografiju/dobar film i iskoristiti je/ga.

Uhvati film i dalje je u toku u Kulturnom centru Novog Sada. Posetioci sasvim besplatno mogu pogledati selekciju najboljih filmova na temu invalidnosti, do nedelje 30. septembra sa početkom od 17 časova. Nakon toga slede otvorene diskusije sa publikom i autorima.

Ovogodišnje 16. izdanje Festivala održava se pod motom Kultura je za sve, a podržalo ga je Ministarstvo kulture Republike Srbije, Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, Pokrajinski sekretarijat za kulturu, javno informisanje i odnose sa verskim zajednicama i ERSTE banka.

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments