Radionice za decu Leto na naselju

       

Uskoro će početi ciklus edukativno-kreativnih radionica namenjenih deci uzrasta od 7 do 15 godina,  Leto na Naselju, koje će se odvijati tokom jula i avgusta.

Radionice će se održavati u prostorijama Centra za proizvodnju znanja i veština (CPZV), na adresi Bulevar Jovana Dučića 25, u Novom Sadu.

Svake sedmice obrađivaće se različite teme, a nedeljno će se realizovati po dve aktivnosti, ponedeljkom i sredom od 17:30 do 19:00 časova. Učešće na radionicama je besplatno.

Centar za proizvodnju znanja i veština (CPZV) osnovan je 2012. godine. Misija ove organizacije jeste razvijanje zajednice uključivanjem i zastupanjem ranjivih grupa, pokretanjem i pružanjem održivih i inovativnih usluga. Dosadašnji rad organizacije realizovao se kroz tri strateška programa: program podrške inkluziji Roma, program za decu i porodicu i program za mlade. Osnovni cilj CPZV je doprinos razvoju inkluzivnog društva kroz unapređenje ličnih i profesionalnih potencijala i kapaciteta dece, mladih i odraslih, unapređenje kapaciteta nevladinih organizacija i drugih organizacija i institucija u okruženju, kao i kroz osnaživanje lokalne zajednice i promociju partnerstva i umrežavanja na svim nivoima.

Aktivnosti počinju naredne sedmice, a aktuelnosti je moguće pratiti na OVOM LINKU.

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments