Foto: Autobusi.net

Kako NS Uživo saznaje od izvora bliskog ovom preduzeću, radnici JGSP Novi Sad, u ponedeljak će razgovarati sa gradonačelnikom Milošem Vučevićem. Tema ovog razgovora biće aktuelna situacija u preduzeću, ali i zahtevi koje su zaposleni javno izneli pre više od nedelju dana.

Naš izvor navodi da nezadovoljni radnici nemaju poverenje u upravu preduzeća, te da je ovaj sastanak, jedino moguće mirno rešenje. Prema njegovim rečima, radnici insistiraju na ovom razgovoru, uzimajući u obzir da se radi o preduzeću koje je u vlasništvu grada.

Podsetimo, zaposleni u  JGSP Novi Sad naveli su u svom saopštenju, da ukoliko njihovi zahtevi ne budu ispunjeni uslediće štrajk.

Predsednik sinidikata nezavisnost JGSP-a Obrad Tepić, u intervjuu koji je dao za naš portal, za trenutno stanje krivi lošu upravu. On sugeriše, da bi nova profesionalna uprava predstavljala prvi korak ka rešavanju problema. Drugi i podjednako važan potez, bi bilo povećanje plata i osvežavanje voznog parka, za čiju realizaciju je neophodna finansijska pomoć grada.

Autor: A.Z.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments