Radovi na izgradnji kružne raskrsnice se odvijaju nesmetano – Postavljaju se betonski ivičnjaci u Fruškogorskoj ulici prema Bulevaru cara Lazara (FOTO)

Foto: Grad Novi Sad

Radovi na izgradnji kružne raskrsnice napreduju veoma uspešno. Trenutno se izvode intenzivni radovi na polaganju betonskih ivičnjaka u Fruškogorskoj ulici prema Bulevaru cara Lazara, a paralelno sa njima teče i montaža betonskih slivnika za odvodnjavanje atmosferskih voda.

Na Bulevaru cara Lazara, od zone kružne raskrsnice prema TC „Promenadi”, izvode se radovi na izradi nosećeg sloja od drobljenog kamenog agregata.

Privremena izmena režima saobraćaja na Bulevaru cara Lazara i u Fruškogorskoj ulici ostaje na snazi. Apelujemo na građane da imaju strpljenja i poštuju saobraćajnu signalizaciju u zoni izvođenja radova i ukoliko je moguće da koriste alternativne pravce, stoji u saopštenju.

nsuzivo.rs

Tagovi:

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Gost
Čudo neviđeno
28.04.2023 16:49

Pa ovo do sada niko nikad nije uspeo, bravo za SNS raskrsničare! Svaka čast! Ponosni smo na vas, o vama će deca učiti u udžbenicima, japanci će da traže da kupe tehnologiju od vas. Bravo, bravo, bravo!

Gost
Saki
29.04.2023 10:46

Ovaj takozvano Turbo kruzni tok , pred ulazak i izlazak iz istog , na 50m imate semafore. Ta raskrsnica nikad nije ni bila previse opterecena da bi se gradio turbo kruzni tok gde ce se pre svega dođoši gubiti u njemu, neznajući pravila. Sve sto je ovde Turbo je turbo namestanje posla i pranje para.

Povezane vesti