RADOVI NA RASKRSNICI: Od subote izmena režima saobraćaja kod Futoške pijace

       

Od subote, 16. juna privremeno se menja režim saobraćaja na raskrsnici kod Futoške pijace, zbog rekonstrukcije vrelovoda na Bulevaru oslobođenja 66.

Određuje se obavezan smer “pravo i levo” na Bulevaru oslobođenja iz pravca Ćirpanove ulice ka Futoškoj ulici, dok Futoška ulica postaje slepa iz pravca ulica Braće Ribnikar i Branislava Nušića ka Bulevaru oslobođenja. Određuje se i obavezan smer “desno i levo” u Jevrejskoj ulici iz pravca Bulevara Mihajla Pupina ka Bulevaru oslobođenja uz ograničenje brzine kretanja na 30 km/h.

Od subote, 16. juna  i autobuske linije 2,6,52,53,54,55 i 56 saobraćaće izmenjenom trasom. Izmena trase trajaće do 26. juna. 

Gradske linije 2 i 6 u oba smera saobraćaju  Jevrejskom, Bulevarom oslobođenja, Ulicom Novosadskog sajma, Hajduk Veljkovom i Futoškim putem i dalje nastavljaju redovnim trasama.

Prigradske linije 52,53,54,55 i 56 u dolasku iz mesta menjaju trasu, tako da sa Futoškog puta saobraćaju Ulicom Hajduk Veljkovom, Ulicom Novosadskog sajma i Bulevarom oslobođenja ka železničkoj stanici.

Prigradske linije (52,53,54,55,56) u polasku iz Novog Sada  i dalje saobraćaju izmenjenom trasom, odnosno od železničke stanice saobraćaju  Bulevarom oslobođenja, Ulicom Novosadskog sajma, Hajduk Veljkovom i Futoškim putem, odakle nastavljaju redovnim trasama.

Na izmenjenom delu trase koriste se postojeća autobuska stajališta.

Autor: nsuzivo.rs

Komentari: