Raspisan konkurs za nabavku interaktivnih tabli

       

Pokrajinski sekretarijat za obrazovanje, propise, upravu i nacionalne manjine – nacionalne zajednice raspisao je danas, 15. januara konkurs za finansiranje nabavke opreme – interaktivnih tabli s projektorom za ustanove osnovnog i srednjeg obrazovanja i vaspitanja i učeničkog standarda na teritoriji AP Vojvodine.

Pokrajinskom skupštinskom odlukom o budžetu AP Vojvodine za 2020. godinu obezbeđeno je 70.400.000,00 dinara za tu namenu.

“Nastavljamo s modernizacijom i digitalizacijom u oblasti obrazovanja. S tim u vezi, ove godine smo namenili ukupno 156 miliona dinara za nabavku opreme, od kojih nešto više od 70 miliona dinara izdvajamo za pametne table. Cilj akcije Pametnu tablu u svaku školu! jeste da svaka škola, svako izdvojeno odeljenje i svaki dom učenika u Vojvodini dobije po jednu interaktivnu tablu s projektorom”, izjavio je potpredsednik Pokrajinske vlade i resorni sekretar Mihalj Njilaš.

Konkurs je otvoren do 21. januara, a prijave se podnose isključivo onlajn, tj. putem veb-aplikacije Sekretarijata. Interaktivne table s projektorom biće isporučivane i montirane onim redosledom kojim su se ustanove prijavile.

Više informacija u vezi s konkursom i načinom apliciranja možete naći na sledećem linku.

Autor: nsuzivo.rs

Komentari: