REKORDAN DAN: Više od 136.000 poseta zabeleženo juče na našem portalu

       

Portal nsuzivo.rs juče je još jednom oborio sve rekorde čitanosti. Iako smo od nastanka našeg portala beležili konstantan rast u broju poseta, jučerašnji dan oborio je sve rekorde.

14. mart je nažalost  počeo vešću  iz domena crne hronike, koja je šokirala ceo region, kada je objavljeno da je Đorđe Lacković stravično mučio svoju devojku Ivanu Filipović. Dalje vesti koje su pratile ovaj događaj bile su veoma čitane.

Dan se nastavio herojskim podvigom vatrogasaca u Futoškoj ulici, kada su hrabri momci iz vatrogasne službe Novi Sad iz stana kog je zahvatio požar, spasili ženu staru 45 godina, a ljude je posebno dirnula scena kada vatrogasac svoju masku daje ženi koju je spasio.

Veliku pažnju naših čitalaca privukla je i vest da je kompanija LIDL počela gradnju svog drugog objekta u našem gradu.

Pored vesti iz hronike i privrede, naši čitaoci tradicionalno su pratili, vremensku prognozu, servisne informacija kao i kulturna i sportska dešavanja.

U ponoć, Gugl analitika objavila je konačne rezultate ukupnog broja poseta na našem portalu jučerašnjeg dana. Neverovatnih 136.700 puta, pročitani su članci koje su juče napisali novinari naše redakcije.

Broj poseta zabeležen juče nije bio neočekivan. Celodnevno praćenje rezultata, pokazalo je da smo već oko 21 čas prešli cifru od 100.000 poseta.

Ponosni smo na taj rezultat i koristimo ovu priliku da se zahvalimo svim čitaocima portala NS Uživo, koji su nam omogućili ovu laskavu cifru.

Autor: nsuzivo.rs

1 Comment
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Aleksa
15/03/2019 10:01

Cestitam 🙂 jos da vam zazivi koment sekcija (al nadam se ne ko na 021)