REKORDAN MESEC: 1.890.000 poseta na portalu u oktobru

       
Ponosni na naše rezultate. Redakcija portala. Foto: nsuzivo.rs

Portal nsuzivo.rs posle samo 11 meseci rada, ponovo obara sve rekorde posećenosti. Ovaj mesec zabeleželi smo preko 1.890.000 poseta na našem portalu.

To je za neverovatnih 846.000 više nego u mesecu septembru.

Naš portal iz meseca u mesec beleži sve veću posetu, a prvih milionski mesec zabeležen je već nakon 7 meseci rada, kada smo u maju ove godine, brojali 1.050.000 poseta.  

Od tada, zabeleženo je 7.160.000 poseta, što je više od milion poseta mesečno.

116.000 poseta u jednom danu

11. oktobra Google anatlitika registrovala je 116.000 poseta na našem portalu

Dan je počeo vestima o otvaranju prodajnih objekata trgovinskog lanca Lidl, širom naše zemlje. Dešavanja koja su se odvijala u toku prvog radnog dana mega marketa nemačke kompanije, izazvala su veliko interesovanje novosadske javnosti.

Pored vesti o Lidlu, veliku čitanost imao je i članak iz naše redovne rubrike “Novosadske priče”, čiji tekstovi govore o temi istorijskih događaja i ličnostima koje su obležile život Novog Sada.

Nažalost ni ovaj mesec nije prošao bez crne hronike, a ova rubrika bila je jedna od najčitanijih. Veliko interesovanje naših čitalaca privlače i one vesti koje se ne tiču direktno Novog Sada, ali opet utiču na život naših sugrađana.

Autor: nsuzivo.rs

3
Komentari:

3 Komentara
0 Replika
0 Pratioci
 
Najviše reakcija
Najposećenija diskusija
3 Autori komentara
najnoviji najstariji najviše glasova
Mile

Pouzdaniji iz meseca u mesec, mogu reci da polako postaju moj omiljeni portal za informisanje.

Mina

Samo jako sledeci mesec jos jaceee

Jovica93

U odnosu do sada najposeceniji novosadski portal 021,NSU je mnogo azurniji i brzi protokom informacija.otkuda ovakvi rezlutati.