Foto: Promo

U susret ovogodišnjem BGCARSHOW  koji se održava od 22.03 do 28.03.2018 u Beogradu, STOJANOV AUTO vas poziva da posetite njihov prodajni salon i saznate koja je to ponuda sa najboljom ocenom.

Sajamska akcija u ”Stojanov Auto” !

Izaberite ponudu sa najboljom ocenom i odvezite novi Renault uz paket ”Čista 5ica”, sa pokrivenim troškovima registracije, 5 godina garancije i jednim osnovnim servisom!

Šta je uključeno u Paket „Čista 5ica“ ?

Za narudžbine u periodu od 01.03.2018. do 31.03.2018, svi kupci novih putničkih vozila Renault, nezavisno od načina finansiranja kupovine, u okviru ponude ostvaruju pravo na sledeće benefite:

Svi troškovi registracije – U troškove registracije pokrivene ponudom spadaju tehnički pregled vozila, osiguranje od auto-odgovornosti (obavezno osiguranje), komunalna taksa za registraciju vozila, porez na upotrebu vozila, kao i troškovi registracione nalepnice, saobraćajne dozvole i registarskih tablica na račun MUP Republike Srbije i Zavoda za izradu novčanica.

5 godina garancije  – Pet godina garancije obuhvata dve godine fabričke garancije i produženu garanciju za treću, četvrtu i petu godinu, ili do pređenih 100.000 km, u zavisnosti od toga koji uslov prvi bude ispunjen. Za modele Talisman, Espace i Koleos pet godina garancije obuhvata dve godine fabričke garancije i produženu garanciju za treću, četvrtu i petu godinu ili pređenih 150.000 km, u zavisnosti od toga koji uslov prvi bude ispunjen.

1 osnovni servis  – Jedan osnovni servis se odnosi na Basic ugovor o održavanju, koji podrazumeva jednu zamenu motornog ulja i filtera ulja.

Foto: Promo

Ponuda važi za sva fizička i pravna lica nezavisno od načina finansiranja kupovine

Napomena

Ponuda NE važi za putničke modele Twingo, Trafic Passenger i Master Passenger.

Za više informacija obratite se Renault prodavcima na 021/2100-488 ili  posetite salon na adresi Zrenjaninski put 12 u Novom Sadu.

Radno vreme prodajnog salona :

Radnim danima od 8:00 do 18:00h
Subotom od 8:00h do 12:30h

Renault Nissan Srbija zadržava pravo da produži ili ranije okonča ponudu.

renault.rs/promo tekst

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments