Ritam nereda i Atomsko sklonište danas na “Gitarijadi Vojvodine” u Kisaču

       

Peta po redu “Gitarijada Vojvodine” biće održana u Kisaču od danas, 28. do 30. juna.

U revijalnom delu festivala nastupaju velika imena naše rok scene, pa su tako za petak najavljeni nastupi Ritma nereda i Atomskog skloništa, kao i grupe Nemir, prošlogodišnjeg pobednika Gitarijade, i benda Po kratkom postupku. U subotu će se predstaviti muzičar iz Slovačke David Kolar sa nešto drugačijim zvukom, zatim novosadski Ahtung bend, talentovani devetogodišnji bubnjar Petar Milutinović, a onda sledi koncert zvezde večeri – Ju grupe. Nedelja je rezrvisana za mlade rok nade iz Niša bend Hazel i Đorđa Davida.

Ove godine u takmičarskom delu nastupiće 14 bendova koji se bore za vredne nagrade, a pobednik će, pored snimanja singla u Studiju M, zahvaljujući povezivanju “Gitarijade Vojvodine” sa festivalom “EGZIT”, nastupiti na OPENS Future Shock bini.

“Gitarijada Vojvodine” se održava pod pokroviteljstvom Grada Novog Sada, partneri na projektu su Fondacija “Novi Sad 2021- Evropska prestonica kulture”, OPENS 2019 i EGZIT festival, a medijski pokrovitelj je RTV Vojvodina.

Autor: nsuzivo.rs

2
Komentari:

2 Komentara
0 Replika
0 Pratioci
 
Najviše reakcija
Najposećenija diskusija
2 Autori komentara
najnoviji najstariji najviše glasova
Zorica

Strašno, pobednik se znao i pre početka, tipično za nas! Ne maltretirajte onda ozbiljne mlade ljude da vam šalju svoje pesme, jer ste ih prilično ponizili na večeri demo grupa!

Zorica

Takmičili se mladi i pobedili stari. Koja sprdnja.