”Ritam nereda” zvezde 20. Blokstoka u subotu

       

Blokstok festival održaće se u subotu, 2. juna u parku pored železničke stanice u Novom Sadu. Zvezde večeri biće sastav Ritam nereda, najavljuju organizatori.

Pored Ritma nereda, ovog vikenda u Novom Sadu nastupiće i Mortal kombat, Amajlija, Crni paun i Pagonis, Ruke u vis, UV, dečiji hor Rochoir, dok će čast da otvori program pripasti mladom novosadskom sastavu 5 minuta slave.

“Blokstok od svog osnivanja podržava mlade i neafirmisane izvođače, pružajući im priliku da nastupe pred velikim auditorijumom. Nakon sprovedenog konkursa, odlučeno je da će festival ove godien otvoriti 5 minuta slave”, kaže jedan od organizatora festivala Dane Basta.

Poseban “štimung” festivalu daje i dugogodišnja saradnja organizatora sa “Moto unijom Vojvodine”, organizacijom koja okuplja veliki broj moto klubova iz pokrajine. Defile dvotočkaša najprometnijim gradskim bulevarima i izložba u parku svake godine predstavljaju svojevrsnu atrakciju za posetioce.

“Ovo je festival za sve generacije, što se vidi i po program, koji se malo razlikuje ove godine, budući da je ove godine i 20 godina Festivala. Nadam se uvek i lepom vremenu, a očekujem da sve prođe bez incidenata, kao što je uvek do sada i bio slučaj. Sve ostalo je u suštini manje bitno” kaže Marko Tančik, jedan od organizatora.

I ove godine, iz bezbednosnih razloga, apeluje se da posetioci ne unose piće u staklenoj ambalaži u park, kao i da se ne približavaju železničkoj pruzi. Festival će biti otvoren u 17 časova, a svirke će se održavati do kasno u noć. Ulaz je besplatan.

 

Autor: nsuzivo.rs

Komentari: