Emitovanje filmskog klasika “Romance Movie Marathon” i bend “Ispitni rok” biće upriličeni danas, 14. februara u okviru “Festivala ljubavi”.

Novi Sad je i ovog februara prestonica ljubavi, jer je u centru grada, na Trgu slobode, u toku četvrti po redu “Festival ljubavi” koji će trajati sve do 23. februara.

Današnji program:

  • Nastup benda “Ispitni rok” na trgu slobode, u 19 časova
  • “Romance Movie Marathon” u Muzeju savremene umetnosti Vojvodine,  emitovanje filmskih klasika čija je glavna tema ljubav, od 16.00 do 00.00h. Više o tome OVDE.

Kao i svake godine do sada, Novosađani i turisti imaće priliku da svakog dana uživaju u raznolikom programu na Trgu slobode – nastupima akustičnih bendova, umetnika koji izvode klasičnu muziku, plesnim večerima, ali i nastupima dečijih vokalnih sastava.

“Festival ljubavi“ biće održan na još nekoliko lokacija u gradu, u okviru kojih će biti različite aktivacije. Neke od njih su:  Romance Movie Marathon, Muzej savremene umetnosti Vojvodine (14.02.); Koncert “Love actually”, Galerija Matice srpske, nastupa “Muzika srca” (15.02.).

Za sam kraj festivala organizatori su pripremili “Vikend legendarnih novosadskih ugostitelja”, 22. i 23. februara, kada će o svom životu i radu pričati upravo neki od njih, a o onima koji više nisu sa nama govoriće članovi njihovih porodica. Tom prilikom posetioci festivala moći će da degustiraju neke od specijaliteta najpoznatijih novosadskih birtija.

Izvor: NsHronika

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments