“Room escape” igre u Muzeju Vojvodine

       

Kako otkriti tajnu besmrtnosti biće glavni cilj igre “Bekstvo iz muzeja – tajna besmrtnosti” u Muzeju Vojvodine od ponedeljka, 11. marta do ponedeljka, 13. maja u kojem će svi zainteresovani moći da učestvuju.

“Tajna besmrtnosti” moći će da se igra u timovima od tri do šest igrača, svakog ponedeljka u tri termina, u ulici Dunavska 35, Novi Sad.

U saradnji sa Muzejom Vojvodine i Fondacijom Novi Sad 2021 – Evropska prestonica kulture, poželela je da muzej odredi kao novo mesto igre kroz koju će se edukovati i širiti znanje, a u isto vreme još jednom potvrditi zašto je kompanija Room Escape Novi Sad by Fox in a Box, sinonim za najbolju zabavu u gradu.

Prvi put u svetu Room Escape igara, u okviru stalne postavke Muzeja Vojvodine u Novom Sadu, uz saranju sa stručnjacima iz muzeja, osmišljena je igra pod nazivom “Tajna besmrtnosti”.

Postoje priče da se još od 1847. godine u muzeju nalazi velika “Tajna besmrtnosti” koju niko do sada nije uspeo da pronađe. Da li je u pitanju mit ili istina mogu da otkriju svi učesnici nove igre. Učesnici kao tim stručnjaka upustićete se u nezaboravnu avanturu koja počinje tačno sat vremena nakon što policija evakuiše ovu ustanovu kulture.

Najverniji entuzijasti koji su odigrali sve  Room Escape Novi Sad by Fox in a Box igre biće blagovremeno obavešteni i omogućićemo im da “Tajnu besmrtnosti” isprobaju besplatno.

Autor: nsuzivo.rs

1
Komentari:

1 Komentara
0 Replika
0 Pratioci
 
Najviše reakcija
Najposećenija diskusija
1 Autori komentara
najnoviji najstariji najviše glasova
Apn

Za moju devojku i mene, idealna zanimacija. Neka poživi onaj ko je izmislio ovo!