Sajam zapošljavanja pod sloganom “Budi svoja veza”

       
Foto: facebook.com

7. novembra 2018. godine na Fakultetu tehničkih nauka održaće se treći po redu Sajam zapošljavanja organizovan od strane ESTIEM studentske organizacije.

Na prethodnom održavanju pokazao se kao događaj koji obećava mnogo i koga čeka duga tradicija koju organizacija nastoji da održi.

Na ovogodišnjem Sajmu zapošljavanja prisustvovaće predstavnici sedam kompanija (NIS, YAZAKI, Norma group, Elixir group, Carlsberg, Zoppas Industries, MK group) kao i naš prijatelj organizacije IdeaLab, i on za cilj ima da kompanije približi studentima Fakulteta tehničkih nauka. Studenti će moći da razgovaraju sa predstavnicima kompanija, dobiju željene informacije i ostave svoje CV-jeve.

Glavni cilj događaja jeste da što više studenata dođe do posla ili dobije priliku za stručnu praksu, kao i da shvate koje je njihovo potencijalno buduće radno mesto.
Posebno je bitno naglasiti da studenti koji žele da ostvare lični kontakt sa predstavnicima kompanija na ovom događaju dobijaju jedinstvenu priliku za to.

Svaka od sedam kompanija biće predstavljena na štandu u holu Fakulteta tehničkih nauka i ponuditi zaposlenje/stručnu praksu studentima i na taj način svojoj kompaniji obezbediti stručan kadar.

Takođe treba naglasiti da je ove godine uvedena novina, odnosno Okrugli sto. Na okruglom stolu mogu učestvovati kompanije koje su uzele srebrni i zlatni paket, a svrha je da će se tu voditi diskusija između uprave fakulteta i predstavnika kompanija kako bi se napravio što stručniji kadar za privredno tržište.

Autor: nsuzivo.rs

Komentari: