Претрага
Претрага
Close this search box.

Saopštenje GO SNS u Novom Sadu

„Eksperti“ iz BRAVO, na čelu sa Miranom Pogačarom, opet su pokazali da nemaju pojma ni o čemu. To i nije čudno jer ih vodi “ekspert” Pogačar, koji je svoj “ekspertski” staž zaslužio gotovo najdužim studiranjem u istoriji Univerziteta. I ti “eksperti” sad kritikuju postavljenje klupa i korpi za otpad, koje su zahtevali građani, i prave neko poređenje sa cenama na sajtu „kupujemprodajem.com“. Pametnom dosta. Međutim, zabrinjava to što građane pokušavaju da obmanu takvi “eksperti’ koji ne znaju šta su analize tržišta, niti standardi i kvalitet proizvoda koji se postavljaju na javnim površinama. Novosađani treba da znaju da su ispoštovane sve zakonske procedure, te da se radi o specijalizovanom urbanom mobilijaru koji ispunjava sve standarde za dugoročnu upotrebu, pa i to da je i ovoj javnoj nabavci, kao i svakoj koja se sprovodi u okviru nadležnosti gradskih uprava, prethodila detaljna ekspertska analiza tržišta. Kada su u pitanju lokacije, one su određene isključivo na zahtev predstavnika mesnih zajednica, koji su prethodno saslušali potrebe svojih sugrađana.

nsuzivo.rs

Tagovi:

7 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Gost
SNS Uzivo
19.03.2024 17:22

Molim da pisano izdanje bude sa jednom povecom rupom, znate vec za sta… 🙂

Last edited 1 Mesec Ranije by SNS Uzivo
Gost
Sasa
20.03.2024 08:20

Zbog cega je bitno saopstenje SNS-a? Apsolutno nebitno baljezganje polupismenih pacenika, koji moraju krasti izbore da bi sacuvali parce vlasti i privilegija. SRAMOTA.

Gost
Neke
20.03.2024 08:45
Odgovori  Sasa

Ološ i lopine kao i žutaći ja ne vidim nikakvu razliku .Da je neka prava opozicija bez već ispušenih muštikli i muvara pa da razbuca ove sadašnje ljudi bi izašli da glasaju a ovako nemaju izbora .Ja i moja porodica od onda kad dođoše tkzv.demokrate ne glasamo .Tad smo ispali naivni više ne .Da omogućim Đilasu da krade opet , nikad.

Gost
Alex Gvau
21.03.2024 07:49
Odgovori  Neke

Đilas da ne krao strpali bi ga u zatvor, a ti fokaži ako znaš da je lopov

Gost
Милојко
20.03.2024 09:06
Odgovori  Sasa

Е моји јадници и плаћеници ви некога прозивање и онај са метлом који чисти улице је морална громада за вас беднике тзв. активисте!

Gost
Mladen
20.03.2024 17:34

Da li treba presedniku da se obratim za zoniranje ulice kosovska od 27 pa naviše..ili treba da firma proteini.si drži svojih 20 vozila u ulici i nama ostalima kojitu živimo ostaje samo da ….

Gost
Alex Gvau
21.03.2024 07:50

Kvalitet??? Kao Vesićeve kocke hahahah

Povezane vesti