Saša Ćoringa, direktor „Kontinentala“ u Srbiji, za NS Uživo: Ovo je projekat mog života, sada kada imamo 1.600 zaposlenih sve izgleda lako i prirodno (FOTO)

Foto: nsuzivo.rs

Kompanija “Kontinental” pokazala je danas svoju treću R&D lokaciju u Novom Sadu, u zgradi IQ centra. Saša Ćoringa, generalni direktor Kontinentala u Srbiji, nije krio oduševljenje, a za NS Uživo ostakao je da „kada se radi sa zadovoljstvom i srećom ne osetite da je teško.“

Foto: nsuzivo.rs

-Najteže je bilo na početku. Sada kada imamo 1.600 zaposlenih sve izgleda lako i prirodno. Mnogo je lakše sada nego kada je bilo 50 zaposlenih, uvek stvaram sisteme koji funkcionišu sami. Da biste stigli do toga potreban je veliki trud. Dodatno zapošljavamo nove ljude i kreiramo nove timove- naveo je naš sagovornik.

Kako ističe, radovi na novoj fabrici dobro napreduju i sve što je planirano bilo je urađeno na vreme.

Foto: nsuzivo.rs

-Svi se čude kako izazovni plan uspemo da realizujemo. Svi kada rade za „Kontinental“ se trude da to bude na najvišem nivou. Za novu zgradu sam čuo samo dobre stvari od zaposlenih. Uslovi rada su još bolji, najnoviji standardi. Ono što sam čuo je da su svi srećni i da se osećaju dobro na novom radnom mestu.

Ćoringa naglašava da je kompanija „Kontinental“ projekat njegovog života.

Foto: nsuzivo.rs

-Dok sve funkcioniše nemam razloga da odlazim iz Srbije. Teško je naći nešto bolje od ovog projekta „Kontinentala“ u Srbiji. Svaki dan nađem novu motivaciju.

nsuzivo.rs

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti